Kalat, Pääruoat

Kuhaa ja ruskeaa voita

No nyt kokattiin sieltä mistä se kuuluisa aita on matalin! Tämän yksinkertaisemmaksi ei ruoan valmistaminen voi mennä. Lisäksi tämän kokattua voi hetken ratsastella ruokatrendien huipulla. Vaalea kala ruskean voin kera nimittäin löytyy lähes jokaisen huippukokin suosikeista. Tämäkin annos valmistui Björckin ja Alenin innoittamina. Helppoa, mutta herkullista, sen lupaan!

Neljälle.

  • 800g-1kg Kuhafilettä
  • Öljyä (Uusi ”Kokin salaisuus” on hyvä paistamiseen)
  • Sitruunanmehua
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 200g voita

Ruskista voi kattilassa, kääntele hetken verran kunnes voi ruskistuu. Älä päästä palamaan! Voin pitäisi saada kiva pähkinäinen maku. Paista Kuha (tai muu vaalea kala) kuumalla pannulla kullanruskeaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla. Aseta kalat lautaselle ja kaada päälle ruskea voi. Tarjoa haluamasi lisukkeen kera ja nauti! Meillä herkuteltiin sesongin mukaan marinoidulla lehtikaalella(suolaa, pippuria, sitruunaa, etikkaa ja hunajaa).

Previous Post Next Post

You Might Also Like